Prijsuitreiking KC De Samenstroom Gemert-Bakel

https://www.mijnblink.nl/media/custom/klas.jpegEindelijk was het zover. Een mini-feestje. Op dinsdag 13 juli 2021 mochten de  kinderen van Kindcentrum De Samenstroom in Gemeente Gemert-Bakel, na lang wachten, de beloofde en welverdiende beloning in ontvangst nemen. 

De Samenstroom werd vorig jaar, op een haar na, net geen winnaar tijdens de E-waste Race. Maar ... de leerlingen haalden wel de meeste apparaten op! Met maar liefst 15.972 ingezamelde apparaten waren ze zelfs koploper! Een superprestatie! Blink bedacht een manier om de kinderen te bedanken voor hun inspanningen: een educatieve workshop van Mad Science Nederland. 

Na de zomervakantie kunnen ze een bezoekje verwachten van de superintelligente professoren van Mad Science Nederland. Tijdens een praktische workshop gaan de kinderen van de Samenstroom aan de slag met het thema 'Alles over afval.' De leerlingen onderzoeken welk materiaal biologisch afbreekbaar is en vriendelijker voor het milieu, wat de slimste keuze is en nog veel meer. En wat weten ze straks over ‘superkracht bronnen’ en Bont en blauwe oceanen?’