Plastic Recycling Award Europe Finalist 2019

Het gebruik van gerecycleerd plastic neemt steeds meer toe, klanten en consumenten zien de voordelen van Reduceren, Hergebruiken en Recyclen als een voorwaarde voor een schone aarde.

De nieuwe PBD/PMD inzamelzak is speciaal ontworpen voor het inzamelen van Plastic verpakkingen, Blik/Metaal en Drankenkartons. De zak is vervaardigd van 90% Post-consumer Recycled Plastic (PCR), waarvan meer dan 40% bestaat uit huishoudelijk plastic afval. De inzamelzak is 100% recyclebaar. De PBD/PMD inzamelzak, op de markt gebracht door Cedo, is ontworpen om het consumenten bewustzijn te vergroten en consumenten erover te informeren dat er een geschikt recycling proces bestaat voor single-use plastic producten, waarbij duurzaamheid en milieu voorop staan.

Nu is de PBD/PMD inzamelzak finalist voor de Plastic Recycling Award Europa 2019 binnen de categorie Huishouden en Vrije tijd. Blink en Suez hebben beide samen mede aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling dit product en sinds 2015 zijn de inzamelzakken in gebruik door Blink bij de inzameling van PMD. De winnaar zal op 11 april bekend gemaakt worden tijdens de Plastic Recycling Show in de RAI Amsterdam.

Terug naar nieuws overzicht >