Blink zet medewerkers in het zonnetje tijdens ‘Week van de AfvalHelden,’ komende week, 1 t/m 7 maart 2021

De Week van de Afvalhelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Blink zet haar medewerkers komende week dan ook eens extra in het zonnetje. Het werk van de mannen en vrouwen die zich dag en nacht door weer en wind inzetten om Nederland schoon te houden verdient extra waardering. Hun werk gaat gewoon door. Altijd!, ook tijdens de coronacrisis.

https://www.mijnblink.nl/media/custom/afvalhelden.jpg

Begin 2020 werd de afvalsector direct als vitaal aangemerkt. Er verschenen steeds vaker berichten waarin mensen hun waardering toonden voor het werk van de mannen en vrouwen in de sector.
Inwoners zorgden spontaan voor koffie ☕️ en taartjes, kindertekeningen prijkten op de afvalzakken en duimen werden omhoog gestoken! Mooie gebaren en een goede opsteker voor alle medewerkers in de afvalbranche die dagelijks hard aan de slag zijn. Iedereen in de afvalsector verdient dagelijks waardering, daar is geen crisis voor nodig. Want hoe zou Nederland er zonder hen uitzien? Onder een AfvalHeld verstaan wij iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de afvalketen. Gedurende deze week staan zij in het zonnetje.☀️